O nama

Obrt za računovodstvene i knjigovodstvene usluge  Senia osnovan je 1997. godine i uspješno posluje do danas. Vlasnica je Lorena Radošević, koja je zvanje magistre ekonomije stekla na diplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Tamo  je stekla brojna teoretska znanja iz područja knjigovodstva, računovodstva, poduzetništva, financija, bankarstva, poreznih propisa i sl. koja uspješno implementira u poslovanju sa svojim klijentima. Praktično znanje počela je stjecati već za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja, te je nakon završenog fakultetskog školovanja nastavila obiteljsku tradiciju pružanja računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga.

Iza nas je bogato iskustvo u suradnji sa klijentima svih profila. Svakom klijentu pristupamo individualno, i trudimo se ispuniti njegove specifične potrebe. Ako tražite računovodstvo koje će vam se maksimalno posvetiti, koje će Vas redovito obavještavati o poreznim zakonima i propisima relevantnim za vaše poslovanje, o poticajima koje će unaprijediti vaše poslovanje, koje će Vas obavještavati o poslovnom rezultatu na vrijeme i truditi se da na sve moguće zakonski raspoložive načine smanjite iznos poreza na dohodak ili dobit, mi smo pravi izbor za Vas, obratite nam se s povjerenjem.

Zašto odabrati nas?

Tradicija

Uspješno i neprekidno poslujemo od 1997. godine. Kvalitetu naših usluga prepoznaje već druga generacija klijenata.

Individualni pristup

Naša prednost je što smo malo poduzeće i stignemo se posvetiti svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama.

Dostupnost

Imate pitanje, nedoumicu? Tu smo za Vas i dati ćemo Vam odgovor isti ili sljedeći radni dan.

Stručnost

Kontinuirano pratimo Vaše poslovanje, optimiziramo porezna opterećenja, dajemo poslovno i porezno savjetovanje.

Educiranost

Svoja znanja i vještine redovito širimo i unaprjeđujemo pretplatama na stručne časopise, sudjelovanjem na stručnim seminarima, konzultiramo se sa savjetničkim službama u nadležnim institucijama.

Ažurnost

Sve zakonom propisane obrasce za Vas sastavljamo i predajemo u roku. Ako imate zaostataka ili neodrađenog posla iz prethodnih razdoblja rado ćemo i to odraditi ukoliko je moguće.